Министърът на правосъдието каза, че не може да поеме ангажимент,

...
Министърът на правосъдието каза, че не може да поеме ангажимент,
Коментари Харесай

McEntee казва, че е „погрешно“ да се обвинява правителството за подпалването на центъра за убежище

Министърът на правораздаването сподели, че не може да поеме ангажимент, че ще бъдат предотвратени по-нататъшни палежи на центрове за леговище, защото тя сподели, че би било „ неправилно “ да се упрекват държавното управление за неотдавнашния опожаряване на една такава постройка.

Нейните мнения идват два дни след хипотетичния палеж на някогашен хотел, предопределен за потребление от търсещи леговище в Co Galway, който е последният от поредност от сходни произшествия през годината.

Хотел Ross Lake House в Роскахил, Co Galway, който не е бил употребен като хотел от няколко години, беше обзет от пожар в събота вечерта, откакто беше определен за настаняване на 70 търсещи леговище през идващите дни.

 

Планът на държавното управление беше обект на локална съпротива и стачкуващи блокира входа на хотела в събота в символ на митинг.

Taoiseach Лео Варадкар сподели, че е „ угрижен за равнището на дезинформация “ към миграцията, до момента в който министърът на интеграцията Родерик О'Горман сподели, че п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР