Министърът на отбраната в оставка и лидер на ВМРО Красимир

...
Министърът на отбраната в оставка и лидер на ВМРО Красимир
Коментари Харесай

ВМРО разговарят с НФСБ за явяване на изборите

Министърът на защитата в оставка и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява идните предварителни избори на 11 юли, заяви novini.bg.

След тържествения водосвет във връзка празника на Българската войска военният министър в оставка бе помолен да разкрие дейностите на патриотите и вероятните обединения.

"Има диалози, като публично ще имаме договаряния на равнища управления в понеделник ", разкри Каракачанов и добави: "Контактите с Валери Симеонов и НФСБ не са спирали. С Волен Сидеров нямаме връзка от година - той беше повода за торпилирането на обединението "Обединени патриоти ".

С КОД и водачът на партията Петър Москов не са водени диалози за коалиция на идните избори, само че има естествен разговор.

"И политиците, и жителите си направиха избрани заключения от предишните избори и несполучливия опит да се сформира държавно управление ", счита водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

"Сега всичко е въпрос на разсъдък и проявяването му. Изводът е, че би трябвало да мислим преди да гласуваме. 30 години гласуваме въз основата на страсти - играем тото, по този начин няма какво ново и по-хубаво да ни се случи ", заяви Каракачанов.

"Надявах се, че политиците ще имат консенсус и разговор за обикновено работещо държавно управление. Сега какво? Избори до дупка? Никой не е подготвен - би трябвало да се загърби персоналния нарцисизъм. Има смисъл от партии, в случай че те работят за страната ", безапелационен бе военният министър в оставка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР