Министърът на отбраната на Южна Корея в петък обеща масивни

...
Министърът на отбраната на Южна Корея в петък обеща масивни
Коментари Харесай

Началникът на отбраната на Южна Корея обещава ответни удари срещу Северна Корея, ако бъде провокирана

Министърът на защитата на Южна Корея в петък даде обещание солидни ответни ракетни удари по „ сърцето и главата “ на Северна Корея при положение на провокация, до момента в който противниците ескалират своите изразителност по отношение на съответните им изстрелвания на шпионски спътници през последните дни.

Предупреждението на Южна Корея — извънредно пламенна изразителност от Сеул, ориентирана към Пхенян — пристигна, когато най-хубавите съветници по сигурността от Южна Корея, Съединени американски щати и Япония се събраха в Сеул за диалози за разискване на разрастващите се нуклеарни закани на Северна Корея и други въпроси.

По време на посещаване в ракетното стратегическо командване на армията, южнокорейският министър на защитата Шин Уонсик подреди на командните офицери да поддържат подготвеност за пукотевица с точно ориентиране и мощност ракети когато и да е, съгласно неговото министерство.


Г-н Шин сподели, че главната роля на командването е „ смъртоносно поразяване на сърцето и глава на врага, макар че видовете на неговите провокации м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР