Министърът на отбраната на Украйна заяви, че повече от 200

...
Министърът на отбраната на Украйна заяви, че повече от 200
Коментари Харесай

200 000 украинци са се върнали от Европа, за да се бият срещу Русия

Министърът на защитата на Украйна съобщи, че повече от 200 000 украински жители са се завърнали от Европа, с цел да пазят родината си.

"Повече от 100 000 украински жители са се включили към армията. Повече от 200 000 наши жители се завърнаха от Европа, с цел да защитят страната си. Сред тях има и задгранични доброволци ", съобщи Олексий Резников. "Ние няма да победим Русия с количество, ще я победим с качество ", сподели още той.

"Никой в света не вярваше, че ще се надигнем, изключително че ще издържим толкоз дълго. Ние не стопираме. Напротив, нападаме в този момент ", сподели министърът на защитата и добави: "Плановете на врага бяха разрушени и целият свят вижда това ". Той съобщи, че съветската войска е понесла огромни загуби и по тази причина в този момент нападна учебни заведения и лечебни заведения. Резников акцентира още, че работата по евакуацията на цивилни жители посредством филантропични коридори продължава в столицата Киев и градовете Мариупол, Суми и Харков. Повече от 2,3 милиона души са избягали от Украйна в прилежащи страни, заяви Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР