Министърът на отбраната на Украйна, Олексий Резников, каза, че до

...
Министърът на отбраната на Украйна, Олексий Резников, каза, че до
Коментари Харесай

Украйна: До края на годината ще имаме добри новини

Министърът на защитата на Украйна, Олексий Резников, сподели, че до края на тази година украинците ще чуят „ положителни вести “ за обстановката на фронта.

Коментарът пристигна в изявление за Военна телевизия, до момента в който министърът отговаряше на въпрос по кое време да чакаме края на войната, оповестява Укринформ.

„ До края на годината ще има положителни вести “, сподели шефът на военното ведомство.

Според Резников всичко ще зависи от голям брой фактори, като добави, че остава оптимист.

" Аз съм добре осведомен оптимист, тъй че имам избрани позитивни очаквания, че тази година ще има положителни, приятни вести за цялото украинско общество и света. Важно е хората да видят победа " , съобщи Резников.

Той добави, че Украйна се нуждае от поддръжката на други страни, с цел да завоюва.

„ Ако имаме воля, предпочитание, подготвеност и дарба да се пазиме, трябват и други типове запаси – това са оръжия, муниции и пари за финансиране на страната, както и доста други неща. Имаме късмет да спечелим по-бързо и по-евтино. Категорично мога да удостоверявам, че нашите сътрудници са подготвени да работят с нас освен в кратковременен, само че и в дълготраен проект ", сподели министърът на защитата.

Според Резников грешката на Украйна е, че страната се доверява прекалено много на съседа си, толкоз доста, че „ не развихме нашата войска “ .

Както беше обявено, въоръжените сили на Украйна унищожиха към 45 850 съветски окупанти от 24 февруари до 25 август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР