Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин се върна на

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин се върна на
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин се завърна на работа след операция от рак

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин се върна на работа в Пентагона в понеделник след съвсем едномесечно неявяване заради рак на простатата и се срещна с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

„ В този значим миг се веселя да се върна в Пентагона “, сподели господин Остин, говорейки при започване на срещата. „ Чувствам се добре и се възвръщам добре, само че към момента се възвръщам и правя оценка всички положителни пожелания, които получих до момента. “

Г-н Остин за финален път е бил в Пентагона на 21 декември. Беше му диагностициран с рак на простатата по-рано през декември и той отиде в болница за хирургична процедура за рака на 22 декември. Следващата седмица той работеше от у дома.

На 1 януари той беше откаран с кола за спешна помощ до Walter Reed National Военномедицински център, откакто изпита мощна болежка и беше признат в интензивното поделение.


Той остана там две седмици, само че не заяви Белия дом или неговия заместител, че има рак, претърпял е интервенция или е бил вър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР