Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин се очаква да

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин се очаква да
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ в Израел „да настоява за по-целенасочен подход в Газа“

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин се чака да притисне Израел да приключи огромни бойни интервенции в Газа по време на посещаване.

Това ще бъде последният тест за това дали Съединени американски щати могат да употребяват непоколебимата си поддръжка за офанзивата, с цел да притъпят опустошителното й влияние върху палестинските цивилни.

Франция, Обединеното кралство и Германия – едни от най-близките съдружници на Израел – се причислиха към световното апели за преустановяване на огъня през уикенда и израелски протестиращи настояха държавното управление да възобнови договарянията с Хамас за освобождение на още заложници, откакто трима бяха убити по простъпка от израелските войски, до момента в който развяваха бял байрак.

Премиерът Бенямин Нетаняху настоя Израел ще продължи да се бори, до момента в който в профил Хамас от власт, смаже към момента страхотния му боен потенциал и върне десетките заложници, които към момента се държат от групировката след офанзивата й от 7 октомври, която разпали войната.

Съединени американски щати налож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР