Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин обсъди с израелските

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин обсъди с израелските
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ и израелските лидери обсъждат по-целенасочен подход в Газа

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин разиска с израелските водачи способи за понижаване на огромни бойни интервенции в Газа, само че сподели, че Вашингтон не постанова график макар интернационалните апели за преустановяване на огъня.

Г-н Остин и други американски публични лица неведнъж са изразявали угриженост по отношение на огромния брой цивилни смъртни случаи в Газа, даже като акцентират американската поддръжка за акцията на Израел, ориентирана към смазването на Хамас.

Нито една от страните не посочи в понеделник какво би трябвало да се промени на място за прекосяване към по-прецизни интервенции след седмици на опустошителни бомбардировки и сухопътна атака.

На конференция дружно с израелския министър на защитата Йоав Галант, господин Остин сподели: „ Това е интервенция на Израел. Не съм тук, с цел да диктувам периоди или условия. “

Продуктивна среща през днешния ден с @yoavgallant за обсъждане на настоящата акция на Израел за разгромяване на Хамас, с цел да включва цели, пое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР