Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин и украинският му

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин и украинският му
Коментари Харесай

Военните министри на Украйна и САЩ обсъдиха приоритетите във войната

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин и украинският му сътрудник Олексий Резников разискаха " целите ", като системи за противовъздушна защита и артилерия, за идните срещи на съдружниците на Киев в Брюксел, оповестява " Ройтерс ".

След като получи заричане за десетки съвременни бойни танкове, в това число американските " Ейбрамс ", и английските, украинският президент Володимир Зеленски и други публични лица в Киев приканиха съдружниците

Контактната група по защитата на Украйна ще се събере във вторник в централата на НАТО след конференция на 20 януари във военновъздушната база " Рамщайн " в Германия, която беше основна за вземането на решение за изпращането на танкове.

Остин и Резников разискаха смисъла на даването на обещаните качества допустимо най-бързо , се показва в изказване на представителя на Пентагона бригаден военачалник Патрик Райдър.

След диалога Резников написа в Туитър, че " Съединени американски щати са непоколебими в поддръжката си за Украйна " и добави, че двамата са разискали и обстановката на фронтовата линия.
 Украйна разгласи въпроса с изтребителите за решен Обновена
Украйна разгласи въпроса с изтребителите за решен

Англия отхвърля да даде самолети в къс период, Полша " за " доставката им
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР