Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е приет в

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е приет в
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона е в интензивното заради спешен проблем с пикочния мехур

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин е признат в интензивно поделение.

Според военни лекари постъпването в интензивно поделение на Лойд Остин се е наложило поради " спешен  проблем с пикочния мехур ".

Министърът е трансферирал отговорностите си на заместничката си Катлийн Хикс, а прессекретарят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър сподели, че  Белият дом, Обединеният съвет на началниците и Конгреса са известени за това.

Според ген. Райдър Лойд Остин се намира в Националния боен медицински център " Уолтър Рийд " във Вашингтон, където резервира връзка с всички информационни системи, нужни за осъществяване на отговорностите му. В  момента лекарите не могат да кажат какъв брой дълго министърът ще остане приет в болница.

На 22 декември 70-годишният Остин се подложи на интервенция за рак на простатата. По-късно поради зараза вследствие на процедурата той постъпи още веднъж в болница и в продължение на дни висши чиновници на администрацията и защитата не бяха осведомени за положението му, което провокира скандал. По-късно Остин се извини обществено за това, че не е уведомил Белия дом в точния момент.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР