Министърът на отбраната Лойд Остин, който е настанен в болница

...
Министърът на отбраната Лойд Остин, който е настанен в болница
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ се възстановява и се очаква да се върне към изпълнението на своите задължения още днес

Министърът на защитата Лойд Остин, който е настанен в болница в предградие на столицата Вашингтон поради проблем с пикочния мехур, се възвръща и се чака да да се върне към осъществяването на своите отговорности още през днешния ден, съобщи Франс прес, като се базира на неговите лекари.
 
Остин към този момент е излязъл от цялостната анестезия, под която е бил подложен. " Ние предвиждаме сполучливо възобновяване ", споделят лекарите му в официално съобщение, публикувано от Пентагона. Те не чакат " нескончаем престой в болница ".
 
Здравето на 70-годишния американски министър на защитата се следи под лупа след няколко негови секрети хоспитализации поради рак на простатата, отбелязва Агенция Франс Прес. Този път Белият дом и Конгресът на Съединени американски щати са били известени авансово за новото настаняване на Остин в болница, сподели представителят на Пентагона Пат Райдър.
 
Той не бе в положение да посочи дали шефът му ще извършва своите отговорности от у дома или от лечебното заведение. Остин въпреки всичко няма да пътува до Брюксел за срещата на министрите на защитата на страните от НАТО в сряда и четвъртък, добави Райдър.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР