Министърът на отбраната Грант Шапс беше принуден да прекрати пътуването

...
Министърът на отбраната Грант Шапс беше принуден да прекрати пътуването
Коментари Харесай

Министърът на отбраната Грант Шапс се отказва от посещението си в украинското пристанище поради руска ракетна заплаха

Министърът на защитата Грант Шапс беше заставен да приключи пътуването си до южния пристанищен град на Украйна Одеса заради съветска ракетна опасност.

Съобщава се, че министърът на кабинета е бил предизвестен от английското разузнаване, че Кремъл е знаел за проектите му за пътешестване по време на посещаване в раздраната от война страна предходната седмица.

Докато е летял за Полша с RAF Northolt, преди да отпътува за Украйна, той е известен, че брониран ескорт, пренасящ украинския президент Володимир Зеленски и гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис, е избегнал на косъм съветски ракетен удар, до момента в който е бил в Одеса.

Инцидентът увеличи равнището на опасност за сигурността на господин Шапс от забележителна до сериозна, съгласно The ​​Sunday Times, който е имал достъп до делегацията.

Г-н Шапс, който пътува с началника на щаба на защитата адмирал сър Тони Радакин, взе нощен трен от Полша и дойде в Киев на 7 март за диалози със Зеленски и неговата военновременна администрация. Но пла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР