Министърът на отбраната Георги Панайотов каза, че не става въпрос

...
Министърът на отбраната Георги Панайотов каза, че не става въпрос
Коментари Харесай

Георги Панайотов за инцидента с МиГ-29: Не става въпрос за пилотска грешка

Министърът на защитата Георги Панайотов сподели, че не става въпрос за пилотска неточност по отношение на случая с падналия МиГ-29 . Той посочи, че на никое място в отчета не е писано такова нещо. Продължава следствието на прокуратурата , дано да изчакаме резултатите от него, добави Панайотов, оповестява Министерство на защитата.

Основните и съпътстващи аргументи ние, като военно управление, сме ги изтъквали в годините в Доклада за положението на защитата и Въоръжените сили на България - систематичното недофинсиране , проблемите с нальота, рисковата среда, в която работим, съобщи началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов по отношение на оповестения отчет на работа " Военна полиция " за случая с МиГ-29.

Темповете, с които страните към нас влагат в отбранителни качества , в действителност са впечатляващи и ние изоставаме , безапелационен бе началникът на защитата. Той акцентира, че са били изпълнени нужните ограничения за недопускане на спешни обстановки и сега към този момент се прави планомерна летателна активност на изтребителната ни авиация.

Георги Панайотов, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов и министър-председателят Стефан Янев следиха сполучливото осъществяване на епизодите на море по време на учението " Бриз 2021 " през днешния ден, по време на деня за високопоставени посетители и медии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР