Министърът на околната среда и водите Нено Димов сподели по

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов сподели по
Коментари Харесай

Нено Димов с носталгия си спомня чистия софийски въздух

Министърът на околната среда и водите Нено Димов показа по време на парламентарния надзор, че с носталгия си спомня чистия въздух в София.

Иначе той отговаряше на въпрос за развиването на Витоша. В момента се изготвя екологична оценка на Витоша. За да се форсира развиването на планината се обмисля дали да не се промени настоящия проект на Витоша.

Той стопира развиването на Витоша от десетилетие, сподели Димов. Не би трябвало да се отсрочва във времето развиването на Витоша, по мнението му. Екоминистърът е безапелационен, че планината би трябвало да се върне на софиянци .

 Фандъкова: Планът за Витоша да се одобри час по-скоро
Фандъкова: Планът за Витоша да се одобри час по-скоро

Големият спор е за реорганизация и нови лифтови уреди

По-рано през днешния ден, Нено Димов разгласи митинга за Пирин като политически. Водели го партии неуспели да влязат в Народното събрание. " Този митинг доста ясно виждаме, че е политически. От самото начало беше политически ".

" Голяма част от хората, които стачкуват, евентуално не си дават сметка защо тъкмо стачкуват. Не става дума за 48% строителство, а за 2%, на които и сега може да се прави спортна инфраструктура. Лифтът ще бъде незабележим % от тези 2% ", добави министърът.

 Нено Димов разгласи митинга за Пирин като политически
Нено Димов разгласи митинга за Пирин като политически

Хората, които стачкуват, евентуално не си давали сметка защо тъкмо стачкуват, водели ги партии неуспели да влязат в Народното събрание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР