Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще открие

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще открие
Коментари Харесай

Министър Нено Димов ще открие Деветия национален Зелен форум на сп. „Мениджър”

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще открие Деветия народен Зелен конгрес, проведен от списание " Мениджър " в партньрство с най-голямата организация за разделно събиране и предаване на боклуци от опаковки - ЕКОПАК България.

Събитието, което тази година ще бъде под наслов " 100% кръгова стопанска система - споделена цел, споделена отговорност ", ще се организира на 19 юни, вторник, 2018 година в Сити Марк Арт Център.

Министър Димов ще показа главните цели в новия пакет на Европейски Съюз за кръгова стопанска система и предстоящите зелени работни места, които ще бъдат генерирани при въвеждането и осъществяването им, достиженията на България досега в ръководството на боклуци и адаптирането на националните политики към интернационалните условия за свят без боклуци. Във форума ще взе участие и заместник-кметът по направление " Зелена система, екология и земеползване " в Столична община Йоанна Христова.

Основен фокус на събитието ще бъде бизнес трансформацията в световен мащаб, диктувана от общите цели за стабилно бъдеще на планетата. През последните години се следи същинска зелена гражданска война в бизнес философиите на фирмите, които се трансформират в мотори и посланици на новата вълна за живот с нулеви боклуци. Едни от най-активните участници в тези процеси от света на бизнеса ще показват своите тактики, настоящи цели и нови решения за въвеждане в деяние на кръговата стопанска система.

Модератор на събитието ще бъде Юлиан Попов, основен съветник на Европейската климатична фондация за Централна и Източна Европа, някогашен министър на околната среда и водите

Деветият народен Зелен конгрес на списание „ Мениджър ” се организира с поддръжката на " Нестле България ", " Кока Кола ХБК ", " Загорка " АД, " Софийска вода ", " Лидл България ", " Амилум България " ЕАД. Медийни сътрудници на събитието са bTV, Българска телеграфна агенция и Дарик.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР