Министърът на околната среда и водите Нено Димов подава оставка

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов подава оставка
Коментари Харесай

Министърът на околната среда и водите Нено Димов подава оставка

Министърът на околната среда и водите Нено Димов подава оставка до края на деня. Това научи NOVA от свои източници. Новината пристигна след незабавна среща между премиера Бойко Борисов и коалиционния партньор в държавното управление и министър на защитата Красимир Каракачанов. Очаква се решението да стане публично до няколко часа.

Нено Димов е министър от квотата на Вътрешна македонска революционна организация. След срещата с Борисов, Каракачанов разяснява: „ Това е показно ликвидиране. Ще прочетете решението ”.

Нено Димов прекара нощта в Трето РПУ в София. Той беше разпитан и арестуван за 24 часа, откакто полиция и прокуратура влязоха в екоминистерството. Причина за спецакцията е водната рецесия в Перник. Проверяват се и документи, свързани с лиценза на компаниите, които имат право да внасят отпадък в България.

По информация на NOVA министърът на околната среда и водите е настанен в независима килия. Предстои да стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвиняване и дали мярката му ще бъде удължена до 72 часа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР