Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов
Коментари Харесай

Нено Димов ще обсъди възможностите за връзка между системите за измерване качеството на въздуха

Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила ще разиска софтуерните благоприятни условия за връзка сред измерванията на Националната система за мониторинг на качеството на атмосферния въздух на Изпълнителна организация по околна среда към Министерство на околната среда и водите и гражданските мрежи за премерване, оповестиха от пресцентъра на Министерство на околната среда и водите.

В срещата ще вземат участие кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, членовете на Съвета на учените към министъра на околната среда и водите проф. доктор Христомир Брънзов, шеф на Национален институт по метеорология и хидрология – Българска академия на науките, и проф. дфн Александър Драйшу, декан на Физическия факултет към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, както и Стефан Димитров, основател на платформата AIRBG.INFO.

Срещата ще се организира на следващия ден, 1 февруари, в постройката на Министерство на околната среда и водите на бул. „ Мария Луиза “ 22. След срещата към 15.00 часа ще има изказвания на участниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР