Министърът на околната среда и водите Нено Димов е поискал

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов е поискал
Коментари Харесай

Нено Димов е поискал информация кой е собственикът на "Юлен"

Министърът на околната среда и водите Нено Димов е изискал информация за това кой е действителният притежател на компанията " Юлен ", която държи концесията за ски зоната над Банско. Това се разбра от диалог с него в предаването " Още от деня " с водещ Емил Кошлуков по Българска национална телевизия.

Той не бе запитан и не посочи до кои институции е изпратил писмото си с този въпрос, на който чака отговор.

Наскоро той разгласи, в друго телевизионно изявление, че не е негова работа да знае кой е действителният притежател на компанията, а нейни представители пък показаха, че всички институции, на които им е работа, знаят кой стои зад компанията.

Няколко организации в последно време сложиха въпроса за това, че институциите би трябвало да посочат кой е притежателят на " Юлен ", който се крие зад офшорна компания.

Димов още веднъж стартира тезата си, че протестиращите против решението на държавното управление от края на годината, с което се позволява строителство на 48% на територията на парк " Пирин ", в действителност стартират " политически опорки ", с които заблуждават други хора, които са откровено обезпокоени.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР