Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е

...
Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е
Коментари Харесай

Емил Димитров и Нанков предлагат на Борисов трайно решение на проблемите с водата в Радомир

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и и заместник- министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е ще предложат на премиера Бойко Борисов разновидности за трайно решение на проблемите с водоснабдяването на гр. Радомир. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на околната среда и водите /МОСВ/.

Министър Димитров е разискал със зам.-министър Нанков, с регионалния шеф на Перник Емил Костадинов и с депутати от пернишкия район опциите за свързване на града със съществуващи водоизточници, тъй че да се обезпечи в спешен режим задоволително вода за Радомир.

Перник гласоподава декларация в поддръжка на жителите на Радомир

В тази връзка на следващия ден на Министерски съвет ще бъде направено предложение за издаване на позволение за спешно водоснабдяване. На работна среща в Министерство на регионалното развитие са били разисквани и разновидности за трайно решение на проблемите с водоснабдяването на града.

В Министерство на околната среда и водите през днешния ден е било получено писмо от регионалния шеф на област Перник, в което той осведоми за призната от пернишкия общински съвет декларация, с която се поддържа възобновяване на аварийното водоподаване от пречиствателна станция "Крапец " за община Радомир, с оглед отбягване на възникването на бедствена обстановка.

Емил Димитров отговори на кмета на Радомир за водоснабдяването на града

В декларацията общинските съветници на Перник показват угриженост и взаимност към жителите на община Радомир и приканват държавните институции да подхващат нужните дейности по закон.

Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и е приветствал изявената от общинския съвет в Перник поддръжка за жителите на Радомир.

"Решението на перничани е израз на съпричастност, достолепие, разсъдък и национализъм. След като имаме тяхното единодушие, към този момент можем да предложим разновидности, както за спешно, по този начин и за трайно решение на казуса с водоснабдяването на Радомир, взаимно с Министерство на регионалното развитие и регионалния шеф ", е декларирал министър Димитров.

Министерство на околната среда и водите още предишния месец е предизвестило, че преди да се подхващат дейности за разрешаване на водовземане от карстов извор "Врелото " през помпена станция "Крапец " за аварийно водоснабдяване на Радомир следва да има изразено единодушие от кмета и общинския съвет на община Перник, както и на регионалния шеф на региона, имайки поради, че "Врелото " е главен водоизточник, захранващ бент. "Студена ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР