Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е

...
Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е
Коментари Харесай

Ревизоро инспектира ТЕЦ Бобов дол

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и влезе на инспекция в Топлоелектрическа централа "Бобов дол ".

Той дойде в топлоцентралата, където го очакваще управлението й. В срещата вземат участие и представители на РИОСВ-Перник. Медии не бяха позволени, съобщи Българска телеграфна агенция. Припомняме, от прокуратурата оповестиха през днешния ден, че Топлоелектрическа централа "Бобов дол " е обект на инспекция от държавното обвиняване. В прокуратурата в Дупница се води следствие по формирано досъдебно произвеждане.

Прокуратурата подхвана Топлоелектрическа централа "Бобов дол "

Вчера, по сигнал на Търговско дружество "Национална сигурност " и икономическата полиция при ОД на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил, екип от прокурори и следователи, взаимно с представители на РИОСВ-Перник, са направили следствени дейности по отношение на информация за ръководство на рискови боклуци не по открития ред и горенето им без сложно позволение от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

През март продължава делото против горенето на боклуци в Топлоелектрическа централа "Бобов дол "

Извършен е бил оглед на местопроизшествието, конфискувани са голям брой материални доказателства, разпитани са очевидци, изискани са писмени документи за реализиране на активността. Понастоящем, на място, три мобилни лаборатории правят нужните проучвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР