Министърът на младежта и спорта Весела Лечева сподели, че е

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева сподели, че е
Коментари Харесай

Лечева: Целият спорт има нужда от модерни съоражения, оптимист съм за стадиона на ЦСКА

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева показа, че е оптимист за реализирането на плана на ЦСКА за реконструкцията на " Армията ".

" Целият спорт има потребност от нови съвременни спортни уреди, тъй като това е здравето. Пандемията ни сподели, че здравето на нацията е най-важно. Разбира се, че съм оптимист. Работим за довеждане докрай на тази концепция да има съвременен стадион ЦСКА, освен те. Ние бяхме подготвени да работим и с Левски. Всеки един който има добра, работеща концепция, предпочитание, професионализъм, направени планове, дружно с тях можем да работим за построяването на уреди ", показа Лечева.
 Капацитетът на стадиона на ЦСКА ще бъде 16 000 седящи места
Капацитетът на стадиона на ЦСКА ще бъде 16 000 седящи места

Ето детайлности

" Пътят към положителните и сполучливи решения е положителната връзка сред държавната власт, локалната власт, спортните организации, клубовете. Когато създадем тази връзка ясна, транспарантна, дружно да бъдем основатели на желанията, фантазиите и задачите на спортните организации, отворим вратите си, създадем сполучливите екипи и тимове, ще дадем и най-краткия път до решенията. Затова се веселя, че моите сътрудници се отзоваха толкоз бързо. "

" Направихме първо срещи с федерациите по волейбол, баскетбол, с Българския футболен съюз. Така се роди концепцията за тази огромна среща, която организираме през днешния ден. В основата на всяко положително решение стои ясно поставеният проект. Затова ще се научим дружно да построяваме нашите хрумвания и фантазии в ясни проекти, тъй че да намерим реализацията им през европейските фондове ", добави министър Лечева по време на осведомителния ден " Държавата в поддръжка на спорта - нови благоприятни условия ", който се организира в зала " Джон Атанасов " в София Тех Парк. Форумът се провежда от министерствата на нововъведенията и растежа и на младежта и спорта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР