Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни
Коментари Харесай

Весела Лечева награди пловдивски тенисисти за титлата на “Ориндж Боул“

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни медали Илиян Радулов и Адрияно Дженев, които победиха на двойки при 18-годишните на тенис шампионата „ Ориндж Боул “.
Прочетете още
„ Поздравявам вас и вашите треньори за това достижение. Радостно е, че има пробив при младите, тъй като това ни дава вяра за бъдещето. Пожелавам ви триумф през идната година и да постигнете класиранията на Григор Димитров. Поставяйте си високи цели и не спирайте да мечтаете “, сподели министър Весела Лечева.

17-годишните тенисисти изпращат сполучлив сезон, като Илиян Радулов ще стартира 2023 година в топ 10 на международната класация, а Адрияно Дженев в топ 30. Следващото предизвикателство пред родните състезатели е Откритото състезание на Австралия.

Управителят на Националния тенис център Георги Дончев показа, че преди ден купата при 14-годишните на шампионата „ Ориндж Боул “ е спечелил и Иван Иванов. „ Това е още едно удостоверение, че идва новата вълна, новите триумфи и резултати “, сподели Дончев.

Спортният шеф на Българската федерация по тенис Даниел Ангелов изрече признателност към министър Лечева за поддръжката, която ММС оказва на спорта.

На срещата с министър Весела Лечева участва и треньора Христо Боянов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР