Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати поздравителни адреси

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати поздравителни адреси
Коментари Харесай

Весела Лечева поздрави Мими Христова, Евелина Николова и Биляна Дудова

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати приветствени адреси на европейската шампионка Мими Христова и бронзовите медалистки Евелина Николова и Биляна Дудова.

Христова завоюва втори златен орден за България на европейското състезание по битка в Загреб, откакто победи молдовката Ирина Рингачи във финала на категория до 65 кг. В четвъртък златен орден взе и Юлияна Янева в кат. 68 кг.

„ Поздравления за европейската купа. Тя е премия за Вашите старания в подготовката, оценка за Вашите благоприятни условия и потвърждава още един път, че българската битка е водеща в Европа и света. Поздравления и за Вашите треньори и управлението на федерацията, които поредно извършват задачите си и години наред показват професионализъм “, обърна се към Мими Христова министърът на младежта и спорта.

Евелина Николова и Биляна Дудова, които завоюваха бронзови оценки на 57 и 62 кг, също бяха поздравени.

„ Медалите са значима мотивация за Вас и демонстрират, че вървите по верен път. Сигурна съм, че ще упражнявате още по-упорито в по този начин значимата предолимпийска 2023 година. Поздравления за Вас, треньорите и целия щаб “, написа Весела Лечева.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР