Министърът на младежта и спорта Радостин Василев коментира актуалните теми

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев коментира актуалните теми
Коментари Харесай

Радостин Василев: Отдавна не съм фен, на ЦСКА не даваме пари, а възможност сами да си построят стадиона

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев разяснява настоящите тематики в българския футбол. Юристът участва на откриването на празника във връзка 65 години от първия тираж на играта " Спорт тото 1 ".

Василев показа мнение за протичащото се в БФС, както и даде коментар за идния край за Sesame Купа на България и акцентира, че от дълго време няма фенски пристрастия.

" Няма конфликт за президентския пост в БФС. Конгресът ще бъде единствено за приемане за бюджет. Поканили сме доста хора. Не мога да взема позиция. Борислав Михайлов не ме е поканил.
 Радостин Василев: Тази година ще бъде годината на промените в Българския състезателен тотализатор
Радостин Василев: Тази година ще бъде годината на промените в Българския състезателен тотализатор

Поставил съм цели на управлението на БСТ, разяснява министърът

Ще бъда на финала в неделя. Нямам желания. Нека да победи по-добрия тим. Видях, че ЦСКА и Лудогорец са ни почели, чакам и посетители от Левски. Отдавна не съм последовател.

Много е значимо да отбележим следното - ние на ЦСКА пари не даваме. Даваме им единствено опция сами да си построят стадиона. Към сегашния миг страната и Министерството на младежта и спорта не могат да дават пари на футболни тимове за игрища. Стадионът на Левски е на регионалната администрация. Говорил съм с Левски. Като има пари за всички игрища, ще има и за тях. Тези два проблема не следва да се показват като едно ", сподели министърът на младежта и спорта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР