Министърът на младежта и спорта (ММС) Димитър Илиев е провел

...
Министърът на младежта и спорта (ММС) Димитър Илиев е провел
Коментари Харесай

Спортният министър е провел среща с ЦСКА за стадиона

Министърът на младежта и спорта (ММС) Димитър Илиев е провел среща с управлението на ЦСКА на тематика стадиона на клуба. Това разгласи Илиев пред, говорейки за забавяването към реконструкцията на стадиона на алените.

" Предприети са дейности за стадиона на ЦСКА. Направихме среща с господин Ганчев, на която той ме срещна с плана ", разяснява Илиев.

През април клубът показа проект по реорганизация на. Изграждане на нов стадион на мястото на " Българска войска " стана допустимо, откакто ЦСКА и страната учредиха.

 Как се строи стадион в България: задача съвсем (не)възможна Как се строи стадион в България: задача съвсем (не)възможна

В последните седмици обаче планът не напредва, а.

Изявлението на футболния клуб беше направено на 16 юни, във връзка изявление на основния проектант на София Здравков Здравков, че неговите условия - издаване на Оценка на въздействието върху околната среда и координиране на плана с Националния институт за недвижимото културно завещание (НИНКН) не са му показани от ЦСКА.

" Има още няколко институции, които би трябвало да дадат мнения. Ще бъде прелестно да се случи това нещо ", разяснява още по тематиката Илиев, който към този момент встъпи в служба.

Министърът приказва и за нов народен стадион, като загатна че се разискват разнообразни разновидности - ремонт на настоящия " Васил Левски ", терен против " Арена София ", както и подобен към летището.

" Проблемите със стадионите са доста съществени. Имаме няколко стадиона, които дават отговор на критериите за интернационалните футболни срещи. Това нещо е неглижирано във времето. В момента, с цел да се борим за огромните стратегически цели на страната, ние би трябвало да отговаряме на избрани критерии. Всяка една сериозна инвестиция се гледа под лупа от Министерството на финансите. Мечтая да имаме нов и хубав народен стадион ".

 Димитър Илиев (вляво)
© Георги Кожухаров

Димитър Илиев (вляво)

Илиев добави, че няма да прави огромни обещания, само че посочи, че е осведомен и с проблемите на " Левски ". Преди него служебният състезателен министър Весела Лечева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР