Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе отношение по

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе отношение по
Коментари Харесай

Красен Кралев: Възмутен съм, в щаба на Джошуа се страхуват сериозно от Кобрата

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе отношение по абсурда с отхвърли от страна на промоутърите и уредниците да акредитират български медии за суперсблъсъка в бокса сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в събота в Лондон. В обява в своята Фейсбук страница Кралев съобщи, че е " засегнат " и счита, че очевидно " в щаба на Джошуа се опасяват съществено " от Кобрата.

Ето цялостния текст на обявата на Красен Кралев:
" В събота Кубрат Пулев ще се изправи против Антъни Джошуа за международната купа по бокс в тежка категория. Това е извънредно спортно събитие и провокира интереса на милиони по целия свят. В залата обаче няма да има нито един български публицист. Възмутен съм от отношението на промоутърите и уредниците на мача, които изрично отхвърлят да спомагат на българските медии. Още в петък, когато научих за този проблем, изпратих писмо до сътрудника си във Англия. В понеделник получих отговор, че българските публицисти могат да изпълнят своите служебни отговорности и да бъдат на мястото на събитието, откакто изпълнят избрани условия. За страдание мениджърските ползи и интриги на компанията, ръководена от Еди Хърн не разрешава наличието на наши кореспонденти, оператори и фотографи както на събитията преди дуела, по този начин и на самата среща.

Всичко това ме навежда на мисълта, че в щаба на Джошуа се опасяват съществено от българския боксьор. Задкулисната война, която се води, помрачава грандиозния искра на събитието с присъединяване на български състезател. Надявам се, че това не се прави за да бъде разконцентриран Кубрат Пулев. Той си заслужи да бъде кандидат за международната купа и цяла България ще му стиска палци в събота вечер против Джошуа.

Успех, Кобра! На кръга всички ще бъдем с теб ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР