Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетен плакет

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетен плакет
Коментари Харесай

Министър Кралев награди световните вицешампиони по футбол 5

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетен плакет на българския внушителен тим по футбол 5, който завоюва сребърен орден на Световното състезание, което се организира в южноафриканския град Кейп Таун.

България изигра седем мача на шампионата. В груповата фаза нашите момчета срещнаха надлежно Оман (2:3), Ирландия (4:1) и Нигерия (2:0). На 1/8-финала победиха някогашния международен първенец Германия след осъществявания на дузпи и 0:0 в постоянното време. На 1/4-финала българите губеха с 0:2 от Колумбия, само че реализираха цялостен поврат до 3:2. На полуфинала България победи Израел с 3:2 след осъществяване на дузпи. В мача за купата нашите момчета изгубиха от Аржентина с 1:2.

" Поздравления за постигнатия триумф. Благодаря Ви за това, че обичате футбола и защитихте почтено достойнството на България ", обърна се Кралев към играчите.

 Красен Кралев: Няма никакъв проблем, базите са си на ЦСКА и всичко е наред
Красен Кралев: Няма никакъв проблем, базите са си на ЦСКА и всичко е наред

" Имаме проект, който изпълняваме, и стратегия, по която работим "

Българските футболисти изрекоха своите благодарности към министър Кралев и му връчиха почетен плакет от Българската асоциация по мини футбол.

На срещата в кабинета на министъра участваха още Борислав Александров - изпълнителен шеф на Българска асоциация мини футбол, Петър Дилчев - заместник-председател на БАМФ, Огнян Златков - регионален ръководител на БФС - Пловдив и мениджърът на тима Пламен Божидаров.

Българският народен тим по футбол 5:

Тодор Малинов, Васил Гуджев, Спас Милушев, Христо Чалъков, Йордан Милиев, Николай Петров, Николай Павлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР