Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в
Коментари Харесай

Mинистър Кралев ще представлява ЕС на заседанията на УС на WADA

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще взе участие в работни съвещания на Управителния съвет на Световната антидопингова организация (WADA) в Монреал, Канада.

Събитията ще се проведат от 15 до 17 май 2018 година Българският състезателен министър ще показва позицията на Европейски Съюз по време на съвещанията на Управителния съвет на WADA и ще участва на съвещанията на Изпълнителния комитет на Агенцията.

Министър Кралев бе определен посредством директно гласоподаване за представител на Европейски Съюз в борда на WADA през месец октомври 2017 година и ще показва позицията на Европейски Съюз в Управителния съвет на Световната антидопингова организация до края на 2018 година

Очаква се в границите на работното посещаване на Кралев в Канада да бъде коментирана битката с допинга, тематика, която е измежду главните цели на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в бранш " Спорт ". От страна на Европа ще бъде показана пред Изпълнителния комитет на WADA готовността на българската анти-допингова лаборатория за акредитация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР