Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е
Коментари Харесай

Красен Кралев награди най-добрите фехтовачи за 2020г.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във награди Йоана Илиева, която беше определена за най-хубав фехтовач на България за 2020 година Илиева продължи мощното си показване и заслужи наградата, откакто стана европейска шампионка на сабя при дамите до 20 година Отличен беше и нейният треньор Ивайло Воденов, който беше избран за най-хубав ментор. Награждаването се състоя по време на среща сред Кралев и управлението на Българската федерация по фехтовка (БФФ). Спортният министър пожела на Илиева да завоюва мечтаната квота за Oлимпийските игри в Токио, които ще се проведат през лятото. Това оповестиха от ММС.

Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във награди с почетен плакет на ММС международния първенец на сабя от 1983 година Васил Етрополски за заслугите му към развиването на фехтовката в България. В неговата академия, която разполага със седем центъра в страната, се приготвят някои от най-хубавите ни състезатели.

Представителите на федерацията споделиха проектите си да приготвят кандидатура на София за домакинство на кръг от Световната купа за мъже и дами, от която ще се разпределят точки за олимпийската класация. Надпреварата е планувана за края на месец март.



Председателят на БФФ Величка Христева регистрира, че поради пандемията от COVID-19 са настъпили съществени разбърквания в интернационалния спортния календар, само че у нас огромните шампионати по фехтовка са били извършени. Тя благодари на министър Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във за помощта, която ММС оказва на клубовете, които през 2021 година ще получат двойно повече средства за реализирането на своите планове по Програмата за развиване на спортните клубове. От името на БФФ Васил Етрополски връчи на министър Кралев плакет с признателност за поддръжката към спорта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР