Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е
Коментари Харесай

Кралев със съболезнователен адрес до аржентинския си колега за кончината на Марадона

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във изпрати съболезнователен адрес до министъра на туризма и спорта на Аржентина Матиас Ламенс във връзка кончината на футболната легенда Диего Армандо Марадона. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството.

Бих желал да изразя най-искрени и сърдечни съболезнования към Вас и целия аржентински народ във връзка кончината на футболната легенда Диего Армандо Марадона.

Думите не могат да запълнят празнината, която оставя загуба на персона от неговия сан. Нашите мисли са с неговото семейство и всички вас.

Диего Марадона ще остане във футболната история вечно. Страстта, която влагаше на терена с топка в крайници го направи повсеместен любим. Неговата магия и харизмата му го трансфораха в същинска футболна икона.

Марадона напусна този свят прекомерно рано, само че остава в сърцата на всички ни и в никакъв случай няма да бъде пропуснат. Прекланям се пред неговия футболен талант.

Надявам се думите ми да ви дадат поддръжка в този печален за целия свят миг, се споделя в писмото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР