Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е
Коментари Харесай

Красен Кралев актуализира указанията за прилагане на мерките при спорт на закрито

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във издаде Заповед № РД-09-554/29.05.2020 година, с която се актуализират напътствията за използване на противоепидемични ограничения в спортни обекти и уреди при провеждането на спортни занимания. Те са съгласувани с министъра на опазването на здравето и би трябвало да бъдат спазвани от притежателите (наемателите) на спортните обекти, спортистите, треньорите, длъжностните лица и личния състав на подготвителните зали, оповестиха от Министерството на младежта и спорта.

Издадената заповед позволява самостоятелни и групови спортни занимания на закрито, както и самостоятелни и групови спортни занимания на закрито и намерено за деца до 18-годишна възраст, като се организира наложителен филтър на входа на оборудванията с премерване на телесната температура. Задължително е осъществяването на влажно разчистване и стерилизация на под и повърхностни в спортните уреди.

Официално: Ананиев издаде заповед, с която отпадат част от ограниченията против COVID-19

Спортисти, треньори и длъжностни лица са длъжни да почистват контактните повърхности на употребяваните уреди или принадлежности с обезпечените за задачата дезинфектанти. Същите са задължени да бъдат с чисти спортни обувки и облекло, които са предопределени единствено за потребление в залата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР