Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и председателят на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и председателят на
Коментари Харесай

Министър Кралев обсъди годината за автомобилния спорт

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и ръководителят на Управителния съвет на Автомобилната федерация на България (АФБ) Камен Михайлов разискаха приключилия сезон 2020 и проектите на централата за идната година.

Въпреки наложените ограничавания поради разпространяването на пандемията от COVID-19 АФБ е съумяла да провежда чудесно 53 съревнования, като не са извършени единствено 4 от авансово плануваните в календара на федерацията. Камен Михайлов отличи представянето на първенеца Мирослав Ангелов, който победи в три дисциплини - рали, рали спринт и планинско.

Красен Кралев и Михайлов разясниха проектите за 2021 година Желанието на ръководителя на УС на АФБ е интернационалните надпревари Рали " България " и Рали " Сливен " още веднъж да бъдат измежду най-интригуващите събития за феновете на автомобилния спорт у нас.

Министър Кралев изрази вярата си най-престижната и най-стара рали конкуренция - " България " още веднъж да бъде измежду претендентите за включване в Европейския рали шампионат.

Камен Михайлов връчи на спортния министър купа с признателност за приноса към развиването на автомобилния спорт в страната през 2020 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР