Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният управител

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният управител
Коментари Харесай

Министър Кралев инспектира спортни обекти във Варна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и регионалният шеф на Варна Стоян Тасев инспектираха ремонтните действия на залата за повдигане на тежести към Спортно учебно заведение " Георги Бенковски и водна спортна база " Бриз ".

Модернизирането на залата в спортното учебно заведение ще обезпечи отлични условия за тренировките на учениците. В момента се усъвършенства енергийната успеваемост на постройките, санитарните пространства и пожарната сигурност.

Проектът, който ММС подкрепя финансово е импортиран от шефа на Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " и е на стойност 110 450 лева с Данък добавена стойност.

По време на инспекцията участваха още Христо Христов, вице-олимпийски първенец и европейски и международен за младежи, Стефчо Христов - международен първенец за кадети, президентът на състезателен клуб по повдигане на тежести " Титан " Радостин Димитров, треньорът на клуба Живко Николов и госпожа Евелина Янчева, шеф на СУ " Георги Бенковски ".

Във водна спортна база " Бриз " се ремонтират съществуващите хангари, съблекални, бани и тоалетни, като главната цел на плана е реновиране на материално-техническото положение.

ММС подкрепя финансово строителните действия след импортиран план от Спортен клуб " Черно море " - Бриз на стойност 160 202,14 лева с Данък добавена стойност.

С реализирането му, ще се основат по-добри условия за всички трениращи спорта ветроходство, а по този начин ще нарасне и ползата към морските спортове.
 Министър Кралев връчи почетен плакет на сребърния медалист от Световното състезание по таекуондо за кадети Денис Димитров
Министър Кралев връчи почетен плакет на сребърния медалист от Световното състезание по таекуондо за кадети Денис Димитров

Почетен плакет от Кралев получи и треньорът Ангел Кирчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР