Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев заяви пред БНТ

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев заяви пред БНТ
Коментари Харесай

Димитър Илиев пред БНТ: Беше огромно удоволствие да видя как Мими Христова печели медала

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев съобщи пред Българска национална телевизия след , че страната ни към момента има шансове да завоюва още квоти за Париж 2024. Двукратната европейска шампионка завоюва бронзов орден в неолимпийската категория до 65 кг, откакто надделя с туш Татяна Паулават.

" Със сигурност не аз донесох шанс. Борбата и всеки различен тип спорт демонстрират, че би трябвало да се трудиш и на база на това, което си направил по време подготовката, по-късно да бъде осъществено на надпреварата ", съобщи той.

" Това е спорт с обичаи в България. Всички българи обичаме битката. За мен е наслаждение да участвам на това събитие тук, което е проведено по прелестен метод от домакините ", добави министърът.

" Беше голямо наслаждение да видя по какъв начин Мими Христова печели медала, само че за злощастие, двете оценки, които страната ни завоюва, не са от олимпийските дисциплини. Все отново сме по средата на конкуренцията в Сърбия и имам вяра, че имаме шансове да спечелим квоти ", сподели Илиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР