Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев встъпи в длъжност,

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев встъпи в длъжност,
Коментари Харесай

България има нов министър на спорта

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев встъпи в служба, поемайки поста от Весела Лечева на гала в ММС.

„ Чувствам се късметлия. Младежите са бъдещето, спортът е качеството на живот. Двете най-хубави неща се паднаха точно на мен и одобрявам това предизвикателство с голяма отговорност. Няма човек, който да се е занимавал със спорт и да не е развил в себе си едни от най-хубавите човешки качества – да играе почтено, да се научи на ред, дисциплинираност, усърдие, мощ и устойчивост. А младежите – те са бъдещето, нововъведенията, силата. Всички български спортисти, треньори и младежи имат в мое лице човек, към който да се обръщат за подпомагане “, сподели министър Илиев.

Той благодари на Весела Лечева за всичко свършено от нейния екип през последните 10 месеца.

„ Сам човек не може да направи безусловно нищо. Но когато имаш добър екип, резултатите могат да бъдат отлични “, добави Илиев.

Весела Лечева съобщи, че оставя добре готова и добре работеща администрация и пожела на министър Илиев да посреща още повече български медалисти от най-големите спортни конгреси.

„ Вие идвате от автомобилния спорт. Знаете по какъв начин би трябвало да се ръководи автомобил и по какъв начин се борави със скоростния лост, с цел да се печелят надпревари. Пожелавам Ви това да бъде най-успешното Ви съревнование “, сподели Лечева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР