Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев проведе среща с

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев проведе среща с
Коментари Харесай

Димитър Илиев се срещна с директорите на държавните спортни училища

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев организира среща с шефовете на държавните спортни учебни заведения в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Русе, чийто принципал е ММС.

В хода на диалога бяха разисквани главните проблеми, пред които са изправени управленията на спортните учебни заведения и бяха посочени съответни ограничения за разрешаването им.

Сред най-спешните задания са остарялата материална база и в тази връзка нуждата от поправяне и рационализация на общежития, зали за тренировки и хранителни пространства, от в допълнение финансиране за организация на спортни лагери за по-добрата подготовка на учениците и осъществяване на обучителни семинари с преподавателите по общотеоретичните предмети.

Министър Димитър Илиев акцентира, че ще се следи и реагира навреме за решение на проблемите на държавните спортни учебни заведения. Директорите им прибавиха, че се следи напор към ръководените от тях учебни заведения, откъдето излизат доста първенци, а много възпитаници са и с отличен триумф.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР