Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети

...
Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети
Коментари Харесай

Министър Кузманов награди призорите от Европейското по кану-каяк

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети на ММС на Веселин Вълчов, Радослав Стефанов и Денислав Цветанов за триумфите им на Европейското състезание по кану-каяк за юноши и девойки и младежи и девойки до 23 години в Познан, Полша.

На шампионата на Стария континент Веселин Вълчов и Радослав Стефанов приключиха на трето място в дисциплината двуместен каяк 1000 метра при младежите до 23 години. Второто отличие за страната ни донесе Денислав Цветанов, който се окичи с бронзов орден на 200 м едноместен каяк. Министър Кузманов поздрави младите ни състезатели за оценките и им пожела още по-големи триумфи в бъдеще. „ Пожелавам ви да сте здрави, да упражнявате старателно и на международното състезание в Португалия през септември още веднъж да ни зарадвате с оценки “, сподели министър Кузманов при награждаването на младите очаквания в кану-каяка.

На срещата при спортния министър участва и изпълнителният шеф на Българска федерация по кану-каяк Евелина Петрова, която одобри почетния плакет за треньора Леонид Деревянко за приноса му към триумфите на българските състезатели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР