Министърът на културата Боил Банов назначи за временен директор на

...
Министърът на културата Боил Банов назначи за временен директор на
Коментари Харесай

Ангел Митев поема временно НДК

Министърът на културата Боил Банов назначи за краткотраен шеф на НДК Ангел Митев. Досега той е ръководел сдружението " Реставрация " към Министерството на културата.

Снощи Мирослав Боршош, който като шеф бе освободен от Лиляна Павлова, а след това възобновен на поста от премиера Бойко Борисов, самичък реши да се отдръпна до приключването на инспекциите от страна на прокуратурата.

Борислав Велков, който бе избран за шеф на министър Лиляна Павлова, само че престоя на поста за ден, остава в съвета на шефовете на НДК. Банов стимулира това с последователност.

В борда влизат още Красимир Петков, строителен инженер, работил в ДНСК. Росица Бачева, юристконсулт и Татяна Цветанова, до момента основен юристконсулт на министерството.

Мотивите за тези попълнения в борда са сполучливото привършване на ремонтите в НДК, който би трябвало да поеме главните събития около председателството на Европейски Съюз.

Подкрепям политиките на Мирослав Боршош и решението да се отдръпна, разгласи още министърът на културата. Той добави, че при положителен резултат от провежданите сега инспекции в активността на НДК, ще се радва да го върне на директорския пост.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Скандалът с НДК (16)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР