Министърът на икономиката на Германия Петер Алтмайер допуска, че конфликтът

...
Министърът на икономиката на Германия Петер Алтмайер допуска, че конфликтът
Коментари Харесай

Германия ще разреши спора със САЩ за „Северен поток-2”

Министърът на стопанската система на Германия Петер Алтмайер позволява, че спорът със Съединени американски щати към строителството на газопровода „ Северен поток-2 ” може да бъде позволен.

„ Всички ние сме съгласни, че желаеме да разгадаем този въпрос до края на август. Компромисите са вероятни. Аз съм надъхан оптимистично, че такива решения могат да бъдат открити в околните два месеца ”, сподели той в изявление за „ Дойчландфунк ”.
 Германия се пробва да потуши разногласието със Съединени американски щати за „ Северен поток-2 “ Германия се пробва да потуши разногласието със Съединени американски щати за „ Северен поток-2 “
Германското държавно управление се пробва да потуши разногласието със Съединени американски щати за ориста на газопровода „ Северен поток-2 “. Решението какво ще...

През август Конгресът на Съединени американски щати възнамерява да прегледа още веднъж против „ Северен поток-2 ”. Вашингтон съобщи, че желае да предотврати усилване на зависимостта на Западна Европа от съветския газ. В същото време критиците считат, че Съединени американски щати желаят да бойкотират стартирането на новия газопровод, единствено с цел да могат да продават на Европа полутечен газ на повишени цени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР