Министърът на икономиката Лъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978

...
Министърът на икономиката Лъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978
Коментари Харесай

Изплащането на компенсациите за блокираните бизнеси може да започне още по време на локдауна

Министърът на стопанската система Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин удостовери пред „ Офанзива с Любо Огнянов “, че предвижданите обезщетения към засегнатите от локдауна бизнеси могат да бъдат изплатени още в интервала на самата частична карантина, стига въпросните компании да аплайват в точния момент по съответните стратегии.

„ Фирмите имат опцията да стартират да аплайват и да получат парите за своите чиновници незабавно. Би трябвало по време на изолацията още средствата да постъпят по техните сметки “, сподели министърът. Борисов отхвърли обвиняванията, че мярката 60/40 не е дала предстоящите резултати и съобщи, че от началото ѝ досега са раздадени над 550 млн. лева, с цел да се запазят повече от 350 хиляди работни места в цялата страна.

„ Не мисля, че би трябвало да бъде коментиране отсрочване на налози и обществени осигуровки, тъй като приказваме за интервал от единствено 3 седмици. Както мислим за здравето на хората, по този начин би трябвало да мислим и за здравето на стопанската система “, сподели още министърът на стопанската система.

Той удостовери, че сега се работи взаимно с бизнес организациите, с цел да се приложи предстоящата от тях мярка за покриване на избран % от оборотите по отношение на същия интервал от предходната година. Министър Борисов има среща с браншовите организации в околните дни, с цел да се ревизира какъв % ще може да си разреши бюджета и дали той ще е задоволителен, с цел да се спасят от банкрут засегнатите бизнеси. Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин отговори на нападките на президента за Бюджет 2021, като съобщи, че са обезпечени нужните буфери за изключителни обстановки, акцентирайки редица механизми от разходната част на бюджета и средства от фискалния запас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР