Министърът на икономиката Кирил Петков обяви, че иска оставката на

...
Министърът на икономиката Кирил Петков обяви, че иска оставката на
Коментари Харесай

Кирил Петков към Борда на ВМЗ: Оставка или уволнение веднага...

Министърът на стопанската система Кирил Петков разгласи, че желае оставката на Съвета на шефовете и на шефа на Държавната консолидационна компания (ДКК). Причината е неприятните финансови резултати и попречване на работата на ВМЗ Сопот от страна на Съвета на шефовете и нуждата от промени в активността на ДКК. Той разгласи това през днешния ден във ВМЗ Сопот, където бе на среща с изпълнителния шеф инж. Иван Гецов, ръководителите на двете синдикални организации - КТ " Подкрепа " и КНСБ Димитър Атанасов и Иванка Иванова. В срещата участваха и синдикалните водачи на национално равнище - Димитър Манолов и Валентин Никифоров.



Министърът на стопанската система посочи, че в случай че четиримата членове на Съвета на шефовете и шефа на ДКК не подата оставки, той ще ги уволни.

От края на април, когато в обстановка на мораториум върху назначенията, беше определен новия състав на Съвета на шефовете, до момента ВМЗ е изгубило 6 млн. лв.. Освен това Кирил Петков сподели, че не желае оставката на инж. Иван Гецов и прави оценка работата му като доста добра.

Има пари за заплати за дълъг интервал от време. Работниците не трябва да се безпокоят, увери инж. Гецов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР