Министърът на икономиката и индустрията и лидер на БСП Корнелия

...
Министърът на икономиката и индустрията и лидер на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Хванатата натясно за оръжията в Украйна Корнелия скочи на Бойко… чрез пост: Има война!

Министърът на стопанската система и промишлеността и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с рецензии към ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов. Във Фейсбук тя написа, че той е „ подготвен да хвърли страната в безпорядък, единствено и единствено да избави себе си ”. „ Казал през днешния ден, че в случай че той е на власт, няма да има повишение на цените. Инфлацията не била привнесена, тъй като поскъпнали артикули, създадени в България ”, разяснява тя негово изявление от по-рано през днешния ден.

„ Има ли някой, който да има вяра на този човек? Представители на ГЕРБ, които схващат от стопанска система, слушат тези нелепости и ръкопляскат. Поне поради личното си достолепие му направете един къс курс. Кажете му, че български артикули се създават с вносни енергоносители. Че това са борсови артикули ”, изяснява тя.

Призовава още: „ Обяснете му, че в случай че не е схванал, има война и цените на международните пазари скочиха. В целия свят инфлация, единствено Борисов ще я спре в България. Може дори да показа преден опит и в чужбина на сътрудниците си от ЕНП, които също закъсаха с цените ”.

„ Той в действителност ли мисли народа ни за толкоз доверчив? Явно връщането му във властта и отбягване на правораздаване за него е непременно, даже и на тази да лъже и манипулира. Инфлация има и тя се бори с съответни ограничения, а не с говорене на небивалици от заран до вечер ”, безапелационна е Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР