Министърът на финансите Владислав Горанов не е в конфликт на

...
Министърът на финансите Владислав Горанов не е в конфликт на
Коментари Харесай

Горанов не е в конфликт на интереси като живее в чужд апартамент, показа проверката

Министърът на финансите Владислав Горанов не е в спор на ползи като живее в жилището на кръстника си без да заплаща наем. С това умозаключение излезе Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество. Проверката е открила, че Горанов като министър не е възлагал публични поръчки на сдружения на кръстника си и членове на неговото семейство, оповестява " Дневник ".

Според проверяващите министърът не е имал частен интерес, който би могъл да повлияе върху безпристрастното и обективно осъществяване на пълномощията му по работа.

Проверката удостоверява, че Горанов живее в жилището от над 180 кв. м в затворен жилищен комплекс от 2012 година като от самото начало е плащал режийните разходи и сумите за поддръжка на общите елементи.

Синът на кръстника му пък е бил назначен в министерството по заменяне на командирован чиновник и на изявлението е посочил, че квалификацията му е доста по-висока от условията за заемане на длъжността младши специалист.

Разпитани са и шефове на дирекции в министерството, които са удостоверили обясненията на министъра, дадени пред проверяващите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР