Министърът на финансите - това стана ясно след продължилата до

...
Министърът на финансите - това стана ясно след продължилата до
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: коалицията сбъдва мечти, правителството представя програма

Министърът на финансите - това стана ясно след траялата до късно нощес отраслова комисия в Народното събрание. Днес водачите на трите партии в родната (не)коалиция - Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов - бързо се събраха и сякаш реализираха следващ " исторически компромис ". А съгласно водачът на ГЕРБ скоро даже ще сбъдват фантазии...

Междувременно кабинетът, определен от (не)коалицията, най-сетне показа детайлна стратегия за идващите 18 месеца. Приоритети са Шенген, еврото, преодоляване на инфлацията, и още доста други в документа от 150 страници.

Президентът Румен Радев още веднъж скочи на ръководещите, този път против плана за смяна на Конституцията, съгласно него " юридически необразован и политически циничен. "  

Светът гори -, и в България цели райони се борят с опустошителни горски пожари.

Украйна постепенно бележи триумфи в своята контраатака, а Кремъл се пробва да сътвори аналог на " Вагнер ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР