Министърът на финансите и председател на Съвета на ЕС по

...
Министърът на финансите и председател на Съвета на ЕС по
Коментари Харесай

Владислав Горанов ще представлява Съвета на ЕС на Г-20 в Аржентина

Министърът на финансите и ръководител на Съвета на Европейски Съюз по стопански и финансови въпроси (ЕКОФИН)Владислав Горанов ще съставлява Съвета на Европейския съюз на първата за аржентинското председателство на Г-20 среща на министрите на финансите и шефовете на централни банки на 19 и 20 март в Буенос Айрес, Аржентина. Това оповестиха от пресцентъра на финансовото министерство.

Групата на двадесетте е световен конгрес за финансово и икономическо съдействие, в който вземат участие страните с най-големи стопански системи в света плюс Европейския съюз, който е показан от страната ръководител на Съвета на Европейски Съюз и представители на Европейската комисия и Европейската централна банка.

Групата се съставлява всяка година от друга страна членка, като през тази година тази роля пое Аржентина. Приоритетите на аржентинското председателство на Г-20 са с фокус върху въздействието на технологиите върху продуктивността, растежа, заетостта и неравенството; вложенията в инфраструктурата и устойчивото снабдяване, написа в известието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР