Министърът на финансите Асен Василев ми потвърди, че въглищните централи

...
Министърът на финансите Асен Василев ми потвърди, че въглищните централи
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев ми потвърди, че въглищните централи ще работят до 2038 г.

Министърът на финансите Асен Василев ми удостовери, че въглищните централи ще работят до 2038 година, всеки, който желае да напусне ще му се изплатят 36 заплати, има опция, подсигурява финансовият министър. Това сподели пред публицисти ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Много работеща среща беше сред Делян Добрев и Асен Василев, сподели Борисов и добави, че върху язовирите няма да се вършат фотоволтаици.

Основният въпрос е запазването на работните места на хората, заети в Маришкия басейн, заяви по-рано през днешния ден Борисов.

Проект на решение за одобрение на нови цели по стратегия " Развитие на районите " 2021 - 2027 година и на планове на териториални проекти за обективен преход на Република България за регионите от равнище NUTS3 - Стара Загора (и прилежащите общини), Кюстендил и Перник, като част от програмата ще прегледа през днешния ден на изключително съвещание Министерският съвет.

Енергетици и миньори стачкуват през днешния ден в разнообразни елементи на страната. Според Борисов блокирането на придвижването не е излаз, тормози доста други жители.

Отлагането е, тъй като няма парламент, работещи комисии, няма смисъл да бъде превръщано в предизборна акция, разяснява Борисов във връзка импортирания план на решение за удължаване периода за внасяне в Народното събрание на законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2024 г. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР