Mинистърът на енергетиката Александър Николов даде да се разбере, че

...
Mинистърът на енергетиката Александър Николов даде да се разбере, че
Коментари Харесай

Държавното финансиране на Берое приключва

Mинистърът на енергетиката Александър Николов даде да се разбере, че " Топлоелектрическа централа Марица-изток 2 " ще спре финансирането на Берое. Той уточни, че стъпките, подхванати от Българския енергиен холдинг (БЕХ) за унищожаване на този разход, ще бъдат следвани.

" Много дълго време " Топлоелектрическа централа 2″ беше употребен за субсидиране на футболен клуб. Доколкото ми е известно, последните сходни начинания са се случвали преди към 30 години. Доста футболни клубове минаха през това да намират напълно естествени търговски решения за действието си.

Няма каквато и да е причина, нито каквато и да е пазарна или финансова логичност едно от сдруженията в най-тежко финансово положение да подкрепя състезателен, футболен или какъвто и да е различен вид обществена активност, когато финансовите му резултати не го разрешават ", сподели Николов.
 Пари стопират Тонислав Йорданов да премине в Берое
Пари стопират Тонислав Йорданов да премине в Берое

Вижте детайлности

Темата за ролята на " Топлоелектрическа централа Марица-изток 2 " в Берое беше сложена за разискване в средата на юни от служебния министър на енергетиката Андрей Живков.

" Индиректно към нас и към екипа доближиха клюки, че това нещо ще докара до съществено разтърсване от обществен темперамент в съответния град. Бих желал да кажа, че българското население не е длъжно да прави сходен вид разноски, под формата на което и да е енергийно сдружение под шапката на Българския енергиен холдинг (БЕХ) ", сподели Николов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР