Министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция „Пътна

...
Министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция „Пътна
Коментари Харесай

Уволниха и новия шеф на АПИ след 53 дни и го дадоха на Гешев

Министър Виолета Комитова уволни ръководителя на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) Апостол Минчев, оповестиха от районното министерство. Така той изкара единствено 53 дни на поста си, откакто бе назначен в края на май.

Причината е проявеното от него безчинство да спре всички строителни действия на организацията. Инж. Минчев е разпоредил документално преустановяването на работата и изтеглянето на техниката до второ разпореждане.

По този метод досегашният началник на АПИ си е разрешил да води политика, която е в прорез с политиката на министерството на районното развиване и благоустройството. Писмото за прекъсване на всички планове, свързани с поправки и реорганизация на републикански пътища на процедура блокира активността на компаниите.

Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова кани всички кметове и компании, наранени от писмото, подписано от господин Минчев, на среща в министерството в петък – 23 юли, от 11 ч.

Апостол Минчев бе назначен за ръководител на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ в края на май. Той е строителен инженер по транспортно строителство със степен магистър. Има дълготраен опит в проектирането и строителството на пътища. Ръководил е екип при правене на планове за пътни обекти и уреди. Бил е шеф на Областно пътно ръководство Шумен.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР