Министър Тагарев трябва да бъде обвиняем и съден за шпионаж

...
Министър Тагарев трябва да бъде обвиняем и съден за шпионаж
Коментари Харесай

Костадинов: Тагарев е агент, трябва да бъде съден за шпионаж

Министър Тагарев би трябвало да бъде обвинен и съден за шпионаж в интерес на непозната страна. Той е сътрудник. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на " " в отговор на въпрос дали министърът на защитата съзнателно не е изпратил военната помощ от България за Украйна, съобщи кореспондент на.

Това са просто некадърници, с изключение на всичко друго. Тези хора повече нямат място в ръководството на страната. Тяхното място е само и единствено в пандиза. Ние настояваме за оставката на цялото държавно управление, настояваме за съд за тези нарушители, настояваме за предварителни избори. Това е най-хубавото решение на политическата рецесия, в която ни вкараха, съобщи Костадинов.

Попитан за какво министър Тагарев е хвален от ръководещото болшинство за своя евроатлантизъм, а в този момент е хулен (по-рано през днешния ден водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изиска министърът на защитата да бъде заменен – б.ред.), ръководителят на ПГ на " " уточни: " Когато се скарат в някаква бандитска тайфа, има ли значение каква тъкмо е повода, мислите ли, че има повече престъпник, по-малко престъпник? За нас евроатлантиците са безусловно идентични ".


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР