Министър Тагарев отиде на посещение в САЩ, но най-вече имиджово.

...
Министър Тагарев отиде на посещение в САЩ, но най-вече имиджово.
Коментари Харесай

Ченчев обясни: Искаме оставката на Тагарев за цялостно творчество

Министър Тагарев отиде на посещаване в Съединени американски щати, само че най-много имиджово. Кой го е оторизирал да почва диалози? Там сложил въпроси за противокорабна въздушна отбрана и ракетни комплекси да се разположат в България.Това разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев пред Би Ти Ви.

По думите му сестрата на един от пленените българи се е обадила на Тагарев и споделила да не работи по този метод, тъй като има заплаха за българските жители.

Искаме оставката поради опитите му да ни вкара в някаква война. " За изцяло творчество " обощи Ченчев аргументите на Българска социалистическа партия да желаят оставката на министъра на защитата.

Ченчев разяснява, че Българска социалистическа партия от дълго време има тези за еврозоната, а през днешния ден е станало ясно, че отчет на Българска народна банка няма. " Има разнообразни по типа си форми и отчети. Внесен в Народно събрание е работен план. Една госпожа го е подписала, само че е работен план ", изясни Ченчев.

Политическата ни теза е че не сме подготвени за еврозоната. Българска народна банка би трябвало да разсее подозренията на жителя дали ще му стане по-добре в еврозоната. Всеки един депутат би трябвало да се осведоми за плюсове и минуси. Пак няма изясненост и успокоение у българите, не сътворяваме суматоха, съобщи депутатът.

Има степен на неинформираност, сподели още той.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР